Waterdichting
voegwerken

waterdichting

Voorkomen vocht- en vorstschade aan uw gevel met impregneren buitenmuur

 

 

Hoe werkt waterdichting ?

 

Vochtige muren zijn slecht voor uw woning en uw gezondheid. Met waterdichte buitenmuren voorkomt u vochtschade aan de gevel én binnen in huis.

 

Bovendien voorkomt de impregnatie eveneens aanslag door mos of algen, een ander veelvoorkomend probleem. Vaak wordt een gevel na verloop van tijd poreus. Op dat moment kan vocht in de kleine gaatjes blijven zitten, en vormt het de perfecte voedingsbron voor problemen. Voorkom schade en laat uw gevel tijdig behandelen.

waterdichting

De voordelen van waterdichte muren

Door uw muren te laten behandelen met het impregneermiddel ziet u direct resultaat. De muur houdt langer een mooie uitstraling, doordat er geen vochtplekken in komen, geen aanslag van mos, en geen scheurtjes door vorstschade.

 

U loopt ook geen risico op doorslaand vocht, wat lelijke plekken en zelfs schimmels binnen in uw woning kan veroorzaken. Dit vormt een gezondheidsrisico.

 

In de winter voorkomt u tevens vorstschade. Als water blijft zitten in poreuze gaatjes en vervolgens bevriest en uitzet, veroorzaakt dit scheurtjes. De voegen kunnen deels gaan loslaten.

 

Als laatste helpt impregneren om de isolatiewaarde van uw woning te vergroten. Omdat de muren het vocht weerstaan houden ze de warmte beter vast.

 

 

 

 

 

Wij beoordelen uw gevel om te bepalen of deze geïmpregneerd kan worden en welk middel daarvoor het meest geschikt is. Door dit zorgvuldig af te stemmen krijgt u optimaal resultaat. Voordat we starten met de impregnatie, wordt eventueel reeds bestaande schade netjes weggewerkt.

 

Dit kan desgewenst met een gevelreiniging of gevelrenovatie. Dit brengt extra kosten met zich mee, maar levert u wel het mooiste resultaat.

Hierna wordt het impregneermiddel aangebracht. Dit gebeurt op lage druk en het middel is kleurloos. Eenmaal aangebracht ziet u er dus niets van.

MV Voeg- en Renovatiewerken geeft u 10 jaar garantie op het impregneren van de buitenmuur.

Heeft u interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Adres : Kon. Astridlaan 4

2950 Kapellen ( Antwerpen )

info@mv-voeg-renovatie.be

Tel: 0486 61 69 77

instagram
twitter
google plus
linkedin
facebook

© All Rights Reserved