voegwerken

Vakmanschap voor uw woning!

Voeger
instagram
twitter
facebook
linkedin

De functie van de voegwerken

De Functie van Voegwerken!


De voegwerken die worden uitgevoerd zijn van uiterst groot belang. Vaak word hier niet bij nagedacht maar de voegen zorgen voor een goede basis van een lang en onbezorgd vertoeven in uw woning. Wij leggen u graag uit waarom voegwerken zo belangrijk zijn.


De kwaliteit van de voegwerken


De kwaliteit van voegwerken wordt bepaald door een correcte plaatsing. Bij nieuwbouw woningen word meestal aangeraden om een 2 tal weken te wachten. Op deze manier heeft het bouwvocht genoeg tijd om te verdampen, waardoor risico's op scheurtjes of uitbloeiien sterk word verkleind. Daarnaast werken wij met uitsluitend goede kwaliteit aan producten wat de levensduur van u voegen ten goede komt.

De Techniek :


Het traditionele voegwerk is de meest gebruikte techniek die nu gebruikt word. De woning word eerst volledig gemetst, en word daarna pas opgevoegd. Deze techniek word toegepast bij zowel renovering als nieuwbouw, aangezien meegaand voegwerk niet meer zo vaak gehanteerd word.

De voegwerken, beschermen uw gevel!

scheuren

Voegen zijn niet enkel belangrijk voor een mooi uitzicht van uw gevel, Ze hebben namelijk ook een beschermende functie.

Het voegwerk zorgt er voor dat er geen regenwater in de spouw kan terechtkomen.

Voegen zijn waterdampdoorlatend, zodat er geen regenwater kan binnendringen en verdampen vanuit de binnenkant.

Dit voorkomt dan ook eventuele vochtproblemen binnen uw woning.

Bij gevelrenovatie raden wij ten zeerste aan om na het voegwerk, uw gevel te laten impregneren.

Dit word gedaan met een waterdicht product dat de waterdichtheid van uw gevel versterkt.

Het impregneren of ook hydrofoberen genoemd, geeft uw woning een beschermende laag.

Uw gevel heeft dan een extra goede kwaliteit zodat vocht ten alle tijden buiten huis blijft.

Ook voegwerken zijn deel van uw gevelrenovatie


Te lang wachten met gevelrenovatie en voegwerken betekent meer kosten. Is uw gevel toe aan een voegwerk renovatie? Dan is het maar beter dat u hier meteen werk van maakt. Te lang wachten brengt namelijk veel problemen met zich mee. Zo kunnen voegen er uit vallen, stukken afbreken en de stabiliteit in gevaar brengen. Daarnaast is de kans groot dat de problemen zich naar binnen verplaatsen en de isolatie aantasten. Ook schimmels is dan een groot probleem wat weer slecht is voor uw gezondheid.


Impregneren na voegwerken


Het is ten zeerste aan te raden uw gevel te impregneren. Maar waarom is dat zo belangrijk? Uw gevel verdient de beste kwaliteit die er is. Nadat wij de voegwerken hebben uitgevoerd kunt u er voor kiezen om uw gevel te laten impregneren. Ook dit heeft natuurlijk een prijskaartje, maar uiteindelijk bespaart u veel extra kosten. Is uw gevel in de beste kwaliteit, dan is de kans op vocht zowel binnen als buitenshuis erg klein. Het is aan te raden om niet te lang te wachten met impregneren. Wacht u te lang dan is de kans dat het slechter word alleen maar groter. De kosten zullen dan ookenorm stijgen.

Ook al heeft impregneren een prijskaartje,

uiteindelijk bespaart u veel hogere kosten en bent u verzekerd van een veilige woonomgeving zonder onverwachte problemen.

voegen

Voegwerken voor uw kantoorpand!


Wij doen zowel voegwerken bij woningen, als voegwerken bij kantoorpanden. Dus ook als bedrijf bent u van harte welkom. Ook voor bedrijven kijken we naar de best mogelijke oplossing en maken wij een plan en prijs op maat. Wij leggen u een offerte voor waarna wij na een akkoord aan de slag kunnen, zodat uw kantoorpand er weer fantastisch uit komt te zien. Uw bedrijfspand is dan ook het visitekaartje van uw bedrijf.


Wij bij MV voeg & renovatiewerken

weten wat belangrijk is!


Vaak worden voegwerken door bedrijven gelaten voor wat ze zijn. Dit omdat het teveel werk is en niet in hun budget past. Dit is echter niet goed. Het gevolg is dat mensen uiteindelijk met grotere problemen kunnen te maken krijgen. Denk hierbij aan vocht in huis, voegen die loslaten etc. Als het vocht zich naar binnen verplaatst kan het de isolatie aantasten en gaan schimmelen. De kosten stijgen dan alleen maar, en dat willen wij niet.

Bij MV voeg & renovatiewerken pakken wij het probleem meteen aan.

Wij leggen de voegwerken niet opzij, wij zorgen er voor dat u zich goed voelt en zich geen zorgen hoeft te maken.

Elk huis is uniek,

en wij passen daar dan ook onze werkzaamheden op aan.


Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Wacht niet te lang en laat u informeren.

Wij staan altijd voor u klaar en zullen u voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Wij bekijken uw wensen waarna wij een prijs op maat aan u voorleggen. Een persoonlijke offerte dus. MV voeg & renovatiewerken is er voor u!

adres

Adres : Kon. Astridlaan 4

2950  Kapellen  ( Antwerpen )

   Telefoon:  0486 61 69 77

telefoon

MV Voeg & renovatiewerkenNeem contact op met ons voor een vrijblijvende informatie om gevelrenovatie of gevelreiniging. Met onze service zit u goed, en wij staan voor u klaar!

Wij werken vooral in de gemeenten :

Kapellen, Antwerpen, Ekeren, Brasschaat , Brecht, Schoten, Deurne, Merksem, Schilde, Wilrijk, Hoboken, Edegem, Berchem, Mortsel, Essen, Stabroek, Hoevenen, Zandvliet, Linkeroever, Kalmthout, Wuustwezel

© Copyright. All Rights Reserved. MV Voeg & Renovatiewerken