Gevelrenovatie
gevelrenovatie

Uw gevel weer als nieuw dankzij

Gevelrenovatie een nieuwe aanpak !

Uw woning of kantoor is een kostbaar bezit. Regelmatig onderhoud is dus belangrijk.

Toch vergeten veel mensen de gevel van het pand, met als gevolg een lelijke gevel

vol vlekken, vorstschade of afgebrokkelde stukken. Dan biedt het renoveren van uw gevel de oplossing.

Geef je woning een nieuwe uitstraling

gevelrenovatie

MV Voeg- en Renovatiewerken is specialist in het renoveren van uw gevel. We zorgen dat het er niet alleen vandaag, maar ook over 10 jaar nog professioneel en netjes uitziet.

 

Allereerst maken we een grondige inventarisatie van de huidige staat van uw gevel. Hoe is het voegwerk? Zijn er scheuren? Is de fundering in orde? Zijn de raamdorpels nog stevig? In overleg met u bepalen we wat er wordt uitgevoerd.

 

Bij de renovatie wordt de originele voeg uitgehakt of uitgeslepen. Het uithakken gebeurt met een kleine hakhamer, die met perslucht heel nauwkeurig de voegen uithakt zonder het steenwerk te beschadigen. Soms is dit niet goed mogelijk, bijvoorbeeld als de voegen te hard zijn. In dat geval worden ze uitgeslepen met gespecialiseerd gereedschap.

Hierna wordt de gevel gereinigd gevelreiniging alvorens het nieuwe voegwerk wordt aangebracht. Er kan gekozen worden voor een gelijkende kleur als de originele voeg, maar ook een andere kleur. Hiermee kunt u het pand een compleet nieuwe uitstraling geven

Wees er op tijd bij

 

Renovatiewerken is een investering. Maar laat u niet tegenhouden door het kostenplaatje, want hoe langer je wacht, hoe groter de kans op serieuze schade. Kleine schadeplekken, aanslag van mos of aantasting door zure regen worden steeds erger in de loop der tijd. Twijfelt u om de gevel te laten renoveren? MV Voeg- en Renovatiewerken adviseert u graag bij uw keuze.

Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Adres : Kon. Astridlaan 4

2950 Kapellen ( Antwerpen )

info@mv-voeg-renovatie.be

Tel: 0486 61 69 77

instagram
twitter
google plus
linkedin
facebook

© All Rights Reserved