Gevelrenovatie

Vakmanschap voor uw woning!

Voeger
instagram
twitter
facebook
linkedin

Gevelrenovatie

Bij MV voeg & renovatiewerken zorgen wij voor kwaliteit!

Gevelrenovatie geeft uw gevel een nieuw aanzicht.


Waarom kiezen voor gevelrenovatie. Is dit belangrijk? Het antwoord is ja! Wacht u te lang met een gevelrenovatie dan kan dit veel ongemakken veroorzaken en hoge kosten. Wij vertellen u graag meer over Gevelrenovatie in Antwerpen en omgeving.


Er zijn verschillende oorzaken waarom uw gevel moet gerenoveerd worden. Het kan zijn dat er lekkages zijn, of dat het huis niet meer de bescherming heeft dat nodig is. Het dan ook belangrijk dat dit op een goede manier gebeurt. Uw gevel is dan ook het aanzien en het visitekaartje van uw huis of bedrijf. Vaak word dit nog wel eens vergeten, met als gevolg dat de gevel er lelijk uit ziet door vocht of afgebroken stukken in uw gevel. Wij bij MV-Voeg en renovatiewerken zorgen wij dat dit met vakmanschap gebeurt. Wij doen zowel Gevelrenovatie in Antwerpen als elders in het land. Altijd met oog voor uw gevel en persoonlijke service.

MV Voeg & Renovatiewerken is specialist in het renoveren van uw gevel. We zorgen dat het er niet alleen vandaag, maar ook over 10 jaar nog professioneel en netjes uitziet.
Gevelrenovatie met vakmanschap gedaan, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken.


Wat kunt u verwachten bij MV voeg & renovatiewerken ?


Allereerst maken we een grondige inventarisatie van de huidige staat van uw gevel. Hoe is het voegwerk? Zijn er scheuren? Is de fundering in orde? Zijn de raamdorpels nog stevig? In overleg met u bepalen we wat er wordt uitgevoerd. Uiteraard bent u altijd welkom om uw wensen aan ons door te geven. Samen met u bouwen wij aan de beschermlaag van uw woning, en geven de gevelrenovatie die uw huis nodig heeft.

Hoe gaat een gevelrenovering in zijn werk ?


Bij de renovatie wordt de originele voeg uitgehakt of uitgeslepen. Het uithakken gebeurt met een kleine hakhamer, die met perslucht heel nauwkeurig de voegen uithakt zonder het steenwerk te beschadigen. Soms is dit niet goed mogelijk, bijvoorbeeld als de voegen te hard zijn. In dat geval worden ze uitgeslepen met gespecialiseerd gereedschap. Een vakwerk apart, maar dan ook uitgevoerd met de nodige zorg en kennis. Uw gevelrenovatie is onze specialiteit.

Gevelrenovatie kan op verschillende manieren gedaan worden. Na de inventarisatie kunnen wij u een voorstel doen van de mogelijkheden.

scheurherstelling

Scheurherstelling:

Scheurherstel is ook geen probleem voor ons. Door verankering of cement word de stevigheid opnieuw gewaarborgd. Wat de beste oplossing is voor scheurherstel en of er meer gevelrenovatie nodig is bekijken wij ter plaatsen.


Scheurherstel kan ook door verankering. Hierover leest u meer hieronder. Bij MV voeg & renovatiewerken zit u goed!

Scheuren repareren

Scheuren repareren door verankering:


Bij scheuren kunnen wij verankering toepassen. Dit betekent dat wij een roestvrijstalen spiraal plaatsen in de voeg. Alvorens wij dit doen halen we eerst de voeg weg zodat het spiraal ertussen past. Waarna deze geplaatst kan worden. Hebben wij dit gedaan dan kunnen we met de afwerking beginnen. Met de verankering word de stevigheid weer gewaarborgd en kunt u weer jaren vooruit.

steenstrips

Het plaatsen van steenstrips:Ook het plaatsen van steenstrips is een gevelrenovatie die een erg goed en mooi resultaat heeft. Hiervoor kunt u kiezen als bijvoorbeeld de buitenkant van uw huis of kantoor een grotere renovatie nodig heeft.

Het mooie van steenstrips is dat uw huis een totaal ander uiterlijk krijgt. Wilt u meer weten over steen strips, of wilt u weten of en wat de mogelijkheden zijn? Neem graag contact met ons op voor de beste raad.

ontmossen

Voegwerk/gevel ontmossen:U kent het wel. Dat vieze mos dat in de loop der tijd word verzameld op uw steenstrips en dak. Maar dat is geen probleem. Wij verwijderen het mos graag voor u. In de meeste gevallen bevind het mos zich op daken, en teveel mos kan dan ook de vochtbestendige werking ernstig in gevaar brengen. Door onze ontmossing is al dat vieze mos verleden tijd, en dit is belangrijk voor de bescherming van uw huis. Wij helpen u graag verder.

zandstralen

Zandstralen van de gevel:


Ook het reinigen is erg belangrijk om ongemakken aan uw gevel te voorkomen.
Zonder probleem zandstralen wij uw geven die er dan weer mooi uit ziet en de optimale bescherming heeft. Bekijk meer over het reinigen van uw gevel op Gevelreiniging hier op de website.


Neem vrijblijvend contact op met ons voor de mogelijkheden

waterdichting

Waterdichting, Voorkom toekomstige  ongemakken:


Bij waterdichting zorgen wij er voor dat uw gevel de juiste bescherming krijgt tegen water.
Deze bescherming zorgt er voor dat vocht buiten het huis blijft en eventuele lekkages achterwegen blijven. Maar dit is niet alles. Uw woning ziet er veel langer mooier uit als ze behandeld zijn.Voorkom schade en zorg er voor dat ook uw gevel mooi en waterdicht is. Wij beoordelen uw gevel om te bepalen of deze geïmpregneerd kan worden en welk middel daarvoor het meest geschikt is. Alleen het beste is goed genoeg.

Waarom is gevelrenovatie belangrijk ?


Renovatiewerken zijn een investering. Maar laat u niet tegenhouden door het kostenplaatje, want hoe langer u wacht, hoe groter de kans op serieuze schade. De kosten kunnen dan aanzienlijk groter worden. Kleine schadeplekken, aanslag van mos of aantasting door zure regen worden steeds erger in de loop der tijd.


De schade kan dan ook behoorlijk oplopen. Twijfelt u om de gevel te laten renoveren? MV Voeg- en Renovatiewerken adviseert u graag bij uw keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op!De voordelen van een gevelrenovatie in Antwerpen en omg.Een van de grootste voordelen is dat u ontzettend veel kosten bespaard. Ja, er zit wel een prijskaartje aan. Maar als u de gevelrenovatie te lang uitstelt worden de kosten alleen maar meer. Met grote gevolgen die het mee brengt. Het is aan te raden door het over te laten aan specialisten en dan zit u bij MV-Voeg en renovatiewerken op het juiste adres. Wij hebben de kennis en zorgen er voor dat u tevreden bent, en u nog jaren veilig kunt wonen zonder gevel ongemakken.Bij ons vind u wat u zoekt, gevelrenovatie is onze passie!


De voordelen zijn groot en wij zetten ze dan ook graag even op een rij.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend alle informatie die u nodig heeft. Wij geven u advies op maat.

Wij inventariseren uw gevel waarna wij een voorstel doen over wat er moet gebeuren en de kosten.

De gevelrenovatie of gevelreiniging word uitgevoerd door specialisten met de beste kwaliteit.

U bespaart ontzettend veel onnodige kosten. Hoe langer u wacht, hoe groter de kans op ongemakken.

adres

Adres : Kon. Astridlaan 4

2950  Kapellen  ( Antwerpen )

   Telefoon:  0486 61 69 77

telefoon

MV Voeg & renovatiewerkenNeem contact op met ons voor een vrijblijvende informatie om gevelrenovatie of gevelreiniging. Met onze service zit u goed, en wij staan voor u klaar!

Wij werken vooral in de gemeenten :

Kapellen, Antwerpen, Ekeren, Brasschaat , Brecht, Schoten, Deurne, Merksem, Schilde, Wilrijk, Hoboken, Edegem, Berchem, Mortsel, Essen, Stabroek, Hoevenen, Zandvliet, Linkeroever, Kalmthout, Wuustwezel

© Copyright. All Rights Reserved. MV Voeg & Renovatiewerken