Gevelreiniging
voegwerken

Gevelreiniging

Voorkom schade en vervuiling aan uw gevel !

 

Methodes voor Gevelreiniging :

 

Steeds vaker kiezen mensen om hun gevel te laten reinigen. Met het periodiek reinigen van uw gevels voorkomt u aanslag van mos en algen, vochtproblemen en lelijke vlekken. Dit zorgt voor een mooiere uitstraling van uw woning. Bovendien voorkomt het toekomstige schade aan de gevel door aantasting van vuil.

 

 

 

 

Er zijn verschillende methodes om uw gevels te laten reinigen. MV Voeg- en Renovatiewerken hanteert 3 methodes:

Gevelreiniging-mv

Hogedrukreiniging

 

Hierbij wordt de gevel schoon gespoten met de hogedrukreiniger. Deze methode is voordelig en milieuvriendelijk, omdat er geen chemische middelen worden gebruikt. Dit betekent wel dat de methode vooral geschikt is bij lichte vervuiling van uw gevel.

 

Chemische reiniging

 

Bij hardnekkiger vuil is chemische reiniging een goede optie. Hierbij wordt een mengsel op de gevel aangebracht, wat het vuil doet oplossen. Daarna spoelen we het middel, met het vuil, met water van de wand af. Dit water wordt opgevangen en afgevoerd. De chemische stoffen tasten alleen het vuil aan, uw gevel wordt hierdoor niet verzwakt.

 

Zandstralen

 

Onze derde methode is reiniging door middel van zandstralen. Onder hoge druk worden zandkorrels tegen de gevel aangespoten. Deze methode is zeer efficiënt en verwijdert ook hardnekkig vuil en aanslag van uw gevel. Het is echter niet voor elke gevel geschikt.

Wilt u uw gevel laten reinigen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Gevelreiniging-mv-antwerpen

Adres : Kon. Astridlaan 4

2950 Kapellen ( Antwerpen )

info@mv-voeg-renovatie.be

Tel: 0486 61 69 77

instagram
twitter
google plus
linkedin
facebook

© All Rights Reserved