Gevelreiniging

Vakmanschap voor uw woning!

Voeger
instagram
twitter
facebook
linkedin

Gevelreiniging

Geef uw huis de zorg die het verdient met MV voeg & renovatiewerken.

Hoe gaat een gevelreiniging in zijn werk ?


Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van gevelreiniging. Lees meer over onze methodes en over hoe wij bij MV voeg & renovatiewerken uw huis een nieuw aanzien geven. Enkel de beste zorg is goed genoeg voor uw woning of kantoorpand.

Gevelreiniging, waarom en hoe ?


Gevelreiniging is een enorm belangrijk en daarnaast enorm effectief. Dit moet op tijd gebeuren zodat uw huis voldoende bescherming bied tegen vuil en ongemakken. Zo kan bijvoorbeeld de bescherming tegen vocht in het gedrang komen en eventuele andere schaden voorkomen zoals afbrokkelende stenen en voegen. Met een gevelreiniging in Antwerpen en omstreken, bent u verzekerd van een mooi en beschermd huis of kantoorpand.


Steeds vaker kiezen mensen voor de gevelreiniging van MV Voeg en Renovatiewerken. Van gevelreiniging in Antwerpen en omgeving, tot het volledig renoveren van uw gevel.


Door onze professionele werkwijze en gebruik van de beste producten geven wij net dat beetje extra zorg aan uw huis. Wij vertellen u graag wat over onze effectieve methodes.


Waarom kiezen voor gevelreiniging in Antwerpen en omstreken ?Gevels zijn erg gevoelig voor vuil. Na verloop van tijd kan uw gevel er lelijk uit zien en uiteindelijk veel problemen met zich meebrengen. Niet alleen vuil is dan de oorzaak maar ook eventueel mos. Wacht u te lang met het reinigen, dan kan de gevel zijn vochtbestendige werking verliezen. De kans op vocht overlast aan de binnenkant van de muren is dan ook een heel stuk groter, wat grote gevolgen kan hebben en schade aanrichten aan uw woning. Ook de voegen en stenen kunnen aangetast worden en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Overweeg een gevelreiniging voor het te laat is, en voorkom onnodige ongemakken. Gevelreiniging is niet duur als u weet dat er aanzienlijk meer kosten bij komen kijken als er schade aan uw woning ontstaat.

Naast een betere bescherming van de gevel zijn er meer voordelen. Zo ziet uw woning er na de reiniging weer mooi uit en geeft uw woning een nieuwe uitstraling in het straatbeeld.

Hogedrukreinging

Hogedrukreiniging:

Hierbij wordt de gevel schoon gespoten met de hogedrukreiniger. Deze methode is voordelig en milieuvriendelijk, omdat er geen chemische middelen worden gebruikt. Dit betekent wel dat de methode vooral geschikt is bij lichte vervuiling van uw gevel. Bij hardnekkiger vuil zal deze methode niet helpen en zult u een van de andere methodes moeten kiezen.

zandstralen

Impregnatie:


Nadat wij uw gevel hebben gereinigd, is het mogelijk om de gevel te voorzien van een nieuwe beschermlaag. Door een reinigingsmiddel op de muur te vernevelen, zal deze opgenomen worden door de gevel. Deze zorgt er voor dat er een waterdichting ontstaat waardoor uw huis het water van o.a regen afstoot. Ook vuil word meer afgestoten na impregnatie. Het duurt veel langer dat uw huis vuil word en dat bespaart dan ook kosten. Uw huis ziet er langer fris uit, en geeft u gegarandeerd de zorg die nodig is voor een prettige woonomgeving en een gezonde buitenkant.

stoomreinigen

Chemische reiniging:Bij hardnekkiger vuil is chemische reiniging een goede optie. Hierbij wordt een mengsel op de gevel aangebracht, wat het vuil doet oplossen. Daarna spoelen we het middel en het vuil, met water van de wand af. Dit water wordt opgevangen en afgevoerd. De chemische stoffen tasten alleen het vuil aan, uw gevel wordt hierdoor niet verzwakt en bied u nog steeds de bescherming voor uw woning. Een goede methode die grote oppervlakken alsnog makkelijk schoon krijgt.

chemisch-reinigen-voor-en-na

Voegwerk ontmossen:


U kent het wel. Dat vieze mos dat in de loop der tijd word verzameld op uw steenstrips en dak. Maar dat is geen probleem. Wij verwijderen het mos graag voor u. In de meeste gevallen bevind het mos zich op daken, en teveel mos kan dan ook de vochtbestendige werking ernstig in gevaar brengen. Door onze ontmossing is al dat vieze mos verleden tijd, en dit is belangrijk voor de bescherming van uw huis. Wij helpen u graag verder.

zandstralen-met-water

Zandstralen van de gevel:


Ook het reinigen is erg belangrijk om ongemakken aan uw gevel te voorkomen.
Zonder probleem zandstralen wij uw geven die er dan weer mooi uit ziet en de optimale bescherming heeft. Bekijk meer over het reinigen van uw gevel op Gevelreiniging hier op de website.


Neem vrijblijvend contact op met ons voor de mogelijkheden.

waterdichting

Waterdichting, Voorkom toekomstige  ongemakken:


Bij waterdichting zorgen wij er voor dat uw gevel de juiste bescherming krijgt tegen water.
Deze bescherming zorgt er voor dat vocht buiten het huis blijft en eventuele lekkages achterwegen blijven. Maar dit is niet alles. Uw woning ziet er veel langer mooier uit als ze behandeld zijn.Voorkom schade en zorg er voor dat ook uw gevel mooi en waterdicht is. Wij beoordelen uw gevel om te bepalen of deze geïmpregneerd kan worden en welk middel daarvoor het meest geschikt is. Alleen het beste is goed genoeg.

Is gevelreiniging een meerwaarde voor mijn huis ?


Het antwoord is ja! Maar waarom?
Dat het belangrijk is om vochtproblemen te voorkomen weten we nu. Dit is dan ook de voornaamste reden. Maar er zijn veel meer voordelen dan alleen maar vocht. Wij zetten graag enkele voordelen voor u op een rij.


De voordelen van een gevelreiniging in Antwerpen en omg.


Doordat de gevel mooi en schoon is, voorkom je de mogelijkheid op de komst van insecten en ongedierte. Een vuile gevel is de perfecte plek voor insecten en ongedierte om zich te nestelen. Een schone gevel voorkomt ongedierte. Ongedierte kunnen zich uiteindelijk ook verplaatsen naar de binnenkant van de woning en daar zit dan ook niemand op te wachten. Ook deze kunnen schade veroorzaken aan of in uw huis. De kosten stijgen als u hier problemen mee krijgt en dat willen we dan ook graag voorkomen.

Een huis dat er van de buitenkant mooi en schoon uit ziet, stijgt in waarde.
Iedereen wil een mooie gevel, de bescherming word gegarandeerd en mocht u plannen hebben om de woning te verkopen of verhuren, dan is een schone woning veel aantrekkelijker.

Gevelreiniging verbeterd je energieverbruik.
Dit klinkt misschien vreemd maar door een schone gevel zijn de kansen op schade veel kleiner.
Is de bescherming van de gevel aangetast dan kan het meer moeite kosten om eventueel uw huis op een goede manier warm te houden. Dit is misschien een niet altijd merkbaar. Maar de stookkosten kunnen lager zijn mits de gevel de bescherming bied die nodig is.

reinigen
ontmossen-van-gevel

Neem vrijblijvend contact op met MV voeg & renovatiewerken.


Wij geven u de juiste informatie en vertellen u alles wat u moet weten over uw woning.
Uiteraard doen wij een inschatting van wat de beste mogelijkheden zijn en maken vrijblijvend een voorstel voor u. We bekijken de mogelijkheden en deze zullen wij dan ook aan u voorleggen. Alleen het beste is goed genoeg voor de bescherming van uw huis.

Voorkom vuil, en voorkom ernstige schade aan uw woning. Door onze service aan uw huis hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte ongemakken zoals vocht. Mocht u vragen hebben over onze werkwijze of wilt u meer weten over de mogelijkheden, ook dan bent u welkom.

Met onze professionele werkwijze en producten leveren wij kwaliteit. Elk huis is uniek en dient een op maat gemaakte service te krijgen. Wij begrijpen dit en helpen u graag verder.

Onze experts zitten voor u klaar.

adres

Adres : Kon. Astridlaan 4

2950  Kapellen  ( Antwerpen )

   Telefoon:  0486 61 69 77

telefoon

MV Voeg & renovatiewerkenNeem contact op met ons voor een vrijblijvende informatie om gevelrenovatie of gevelreiniging. Met onze service zit u goed, en wij staan voor u klaar!

Wij werken vooral in de gemeenten :

Kapellen, Antwerpen, Ekeren, Brasschaat , Brecht, Schoten, Deurne, Merksem, Schilde, Wilrijk, Hoboken, Edegem, Berchem, Mortsel, Essen, Stabroek, Hoevenen, Zandvliet, Linkeroever, Kalmthout, Wuustwezel

© Copyright. All Rights Reserved. MV Voeg & Renovatiewerken