Gevelreiniging
voegwerken

Gevelreiniging

 Voorkom schade en vervuiling aan uw gevel !


Methodes voor Gevelreiniging :


Steeds vaker kiezen mensen om hun gevel te laten reinigen.  Met het periodiek reinigen van uw gevels voorkomt u aanslag van mos en algen, vochtproblemen en lelijke vlekken. Dit zorgt voor een mooiere uitstraling van uw woning. Bovendien voorkomt het toekomstige schade aan de gevel door aantasting van vuil.Er zijn verschillende methodes om uw gevels te laten reinigen. MV Voeg- en Renovatiewerken hanteert 3 methodes:

Gevelreiniging-mv

Hogedrukreiniging


Hierbij wordt de gevel schoon gespoten met de hogedrukreiniger. Deze methode is voordelig en milieuvriendelijk, omdat er geen chemische middelen worden gebruikt. Dit betekent wel dat de methode vooral geschikt is bij lichte vervuiling van uw gevel.


Chemische reiniging


Bij hardnekkiger vuil is chemische reiniging een goede optie. Hierbij wordt een mengsel op de gevel aangebracht, wat het vuil doet oplossen. Daarna spoelen we het middel, met het vuil, met water van de wand af. Dit water wordt opgevangen en afgevoerd. De chemische stoffen tasten alleen het vuil aan, uw gevel wordt hierdoor niet verzwakt.


Zandstralen


Onze derde methode is reiniging door middel van zandstralen. Onder hoge druk worden zandkorrels tegen de gevel aangespoten. Deze methode is zeer efficiënt en verwijdert ook hardnekkig vuil en aanslag van uw gevel. Het is echter niet voor elke gevel geschikt.

Gevelreiniging-mv-antwerpen

Richtingsprijzen

Gemiddelde prijs /m²

Standaard voegwerken

9-10 euro

Voegwerken met Seifert/Weber

13-15 euro

Uitslijpen van voegen

30-35 euro

Chemisch reinigen

12-15 euro

Zandstralen

12-15 euro

Hogedruk reinigen

5-7 euro

Waterdichting

8-10 euro

Uitslijpen + hervoegen

35-45 euro

Steenstrips

150-250 euro

Ontmossen van daken

5-15 euro

MV Voeg & Renovatiewerken

Adres : Kon. Astridlaan 4

2950  Kapellen  ( Antwerpen )

adres
voegwerken, renovatie
contact

Tel: 0486 61 69 77

Wij werken vooral in de gemeenten :

Kapellen, Antwerpen, Ekeren, Brasschaat , Brecht, Schoten, Deurne, Merksem, Schilde, Wilrijk, Hoboken, Edegem, Berchem, Mortsel, Essen, Stabroek, Hoevenen, Zandvliet, Linkeroever, Kalmthout, Wuustwezel


© All Rights Reserved